KAMPING
GEZÔARDE

Stilaan een begrip, Kamping Gezôarde mag en zal dus niet ontbreken op ons programma. 
Dus Gezôarde en omstreken, trekt ulder schoonste training weer aan.
De wijfkes steken ulder meloenen weer omhoog en de gasten blinken ulder schoonste kettingskes op.

Samen met lokale rave-helden en exclusieve DJ-sets, hakken, jumpen en polonaisen we ons naar een lastige zondagochtend.

Kom je verkleed: €7, niet verkleed: €9

Kingcat

KingCat&CatZilla

Als ze zichzelf aankondigen met "We're cheap and we make fun", gaan weinigen hen verdenken van de lat te hoog te leggen. Niets is minder waar, deze lokale feestkanonnen in industrieel-folkloristische klederdracht zijn ervaren platendraaiers die in Eksaarde op handen gedragen worden.

Capaldi

Hanne Capaldi & Lewis Verdoodt

Waarom talent zoeken voorbij de kerktoren als er DJ's van topformaat in de KSA rangen rondlopen. Ze zijn niet aan hun proefstuk toe en berucht tot over Spletterenbrug, dus als hun set maar half zo goed is als vorig jaar, gaan we nog steeds dubbel zoveel plezier hebben.

Discobaar dansgevaar

Discobaar Dansgevaar

De exclusieve DJ-set van deze schau keirels kunnen jullie bijwonen op eigen risico. Wie niet over de juiste dansbenen beschikt wordt immers sowieso naar de dansvloer gezogen.

Lawineboys

De Lawineboys

De Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en twee Gouden Platen op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Zuipen’ komen nog steeds op ieder feest voorbij.