HEMELSE SPEKTAKELS
EN DAGVERSE WONDEREN

TNT Crew (B)

Super coole trampoline act. De 3 acrobaten van TNT crew wanen zich op het strand en nemen een frisse , maar vermoeiende duik in de ‘trampoline’. TOP ACT uit de ‘Belgium’s got talent‘ shows (golden buzzer van de presentatoren Laura en Koen) . Niet te missen

Duo Charisma (D)

Een Berlijnse brandweerwagen komt naar Gezôarde. De ladderwagen wordt omgetoverd tot een plaats voor acrobatie van het ‘letterlijk’ hoogste niveau. Trapeze ,Chinese paal ,touw, main a main,... .Knappe voorstelling om naar uit te kijken.

Bubble On Circus (IT)

Dit knappe Italiaanse duo brengt een zeer komische show met duizenden zeepbellen , hoe groter hoe liever. Je komt ogen tekort. Na de voorstelling is er ook een ‘workshop’ waar kinderen en hun ouders zelf reuze zeepbellen kunnen maken. Kom het eens proberen!

Kompanie Ofwel (B)

Twee stoere mannen op leeftijd, met een onweerstaanbare drang tot imponeren...Met hun gemotoriseerde en gepimpte side-car voelen ze zich terug jong en hip. Maar wie valt er nu voor overmaatse macho’s.

Moving Fire Arts (B)

Met “Elegance”. Een stijlvolle , licht ontvlambare, dansante en betoverende stelten act.

Reuze Kinderland

Groot afgesloten kinderland van “Crejaktie”. Springkastelen, circus, gekke fietsen, reuze gezelschapsspelen,...

Dweilorkerst D(H)opmaten

1e klasse Ambiance band met een prijzenkast om u tegen te zeggen. Voor sfeer en gezelligheid weer eens een dikke 10!

Magixander

Xander is een tafelgoochelaar die jullie op het terras en in de tent in de luren zal leggen met zijn spectaculaire vingervlugge trucs.