HEMELSE SPEKTAKELS
EN DAGVERSE WONDEREN

JULOT01

JULOT COUSINS (FR)

Julot doet over de ganse planeet zijn act in vele grote circussen. Op zondag staat zijn 10m hoge slappe paal in Eksaarde. Een adembenemende hoogte acrobatie.

PLANETA TRAMPOLINE01

PLANETA TRAMPOLINE (ES)

Al ooit iemand uit Barcelona met een zwembad op de trampoline zien springen? Deze zeer komische en muzikale voorstelling zit vol van de fratsen en acrobatische trampoline stunts. Een trampoline act zoals er nog geen 2 van bestaan.

PP

PAALDANSHUISJE (B)

Je zag hen meer dan waarschijnlijk met hun spectaculaire act in Belgium’s Got Talent. Voor ons brengen ze korte voorstellingen gecombineerd met tussentijdse animatie aan de “lollypop”.

TEATRO C_ART01

TEATRO C'ART (IT)

Deze 2 clowns “Popuch en Evet” komen met hun eigenhandig gemaakt vervoersmiddel “Aurelio” naar Gezôarde. Ze besloten om hun kleine land, Kanskaskaya, te verlaten en eropuit te trekken om de wereld te zien. Op zondag stranden ze bij ons, verkennen eerst het ganse terrein en geven daarna een komische voorstelling voor alle leeftijden.

G-BLOEZERS03

De G-BLOEZERS (B)

Een super zotte 1ste klasse mobiele ambiance dweilband met een prijzenkast om u tegen te zeggen. Op menig dweilfestival gingen ze al met de trofee naar huis. De G-bloezers zijn ontstaan uit Harmonie De Vrede uit Gooik en ze hebben zich als doel gesteld toffe, leuke ambiance muziek te brengen en dit voor een zo ruim mogelijk publiek. Hun leuze is niet voor niets 'Ambiance op Maat'. Ze kwamen ons in volle corona al eens een hart onder de riem steken. Dit jaar mogen ze dat eens overdoen, deze keer op een overvol feestterrein.

Kinder

Reuze Kinderland

Vanaf 13u kunnen alle kinderen terecht in ons volledig afgesloten kinderspeeldorp! Kom af en bereid je voor op een namiddag vol opwinding en plezier, want wij hebben niet één, niet twee, maar wel 7 spectaculaire springkastelen die wachten om ontdekt en besprongen te worden. Maar dat is nog niet alles! Onze avonturen gaan verder met een spannend segway parcours voor de iets oudere kinderen. Laat ze hun evenwicht bewaren terwijl ze rondzoemen op deze coole, zelfbalancerende voertuigen. Met begeleiding en instructie kunnen ze het parcours proberen afleggen. En wat dacht je van onze kinderhoek met reuze gezelschapsspelen? Ga de uitdaging aan met Vier op een rij XXL of breng je tegenstander zijn schepen tot zinken in Zeeslag XXL. Kom ze allemaal proberen. Er komen ook enkele mascottes langs die ruim de tijd zullen nemen om jullie te ontmoeten. Je mag zelfs gratis met hen op de foto als je dat wil. Wie waagt zich aan een ritje op de rodeostier of bereikt de top van de klimboom? Kortom allemaal super veel leuke dingen om te doen en dit alles met muzikale omlijsting op kindermaat. We verwachten jullie!

UNDERCOVER THEATER01

UNDERCOVER THEATER (B)

Aan het waakzame oog van deze 2 ordehandhavers zal waarschijnlijk niet te ontsnappen zijn. Heeft deze bierpolitie ook nog een scherp oog voor snelheidsovertreding op ons plein?

MM

MAURICE & MÉDARD (B)

Twee eigenaardige aftands gekleede typetjes brengen echte goocheltrucs met een serieuze knipoog. Het lukt niet altijd, wat tot hilarische momenten zal leiden. Of het draait anders uit dan je zou verwachten, maar dat is normaal bij Maurice & Médard. Dit duo klasse goochelaars met nen serieuze hoek af zal jullie in ieder geval niet... euh.....ja... ontgoochelen. ...aangevuld met nog andere vaste en mobiele acts op ons terrein.