HEMELSE SPEKTAKELS
EN DAGVERSE WONDEREN

Enkel toegang tot de voorstellingen met een COVID-19 certificaat of -12j.

Marvelous adventures group met
“The Great escape”

Een ontsnappingskunstenaar en zijn assistent trotseren de gevaren van verdrinking in een aquarium. ‘Geboeide’ show vol humor , kettingen, dwangbuizen, water. Zal deze Houdini kunnen ontsnappen?

Michiel Coine

Rudi is een gewone ambtenaar die onderweg naar’t werk dringend eens moet gaan kakken. Arme Rudi komt echter vast te zitten op het WC en dan beginnen de problemen zich op te stapelen.... . Zal onze Rudi het kunnen droog houden?

Uili Bispo

Deze Kortrijkenaar won met zijn “tropical summer show” de 1ste prijs op de Gentse feesten. Een unieke en energetische voorstelling met een mix van circus, magie en clownerie! Reden genoeg voor een uitstap naar Eksaarde!

Cirque-Cirqulaire

Met de voorstelling “Monsieur Lumineux”. Monsieur Lumineux is een groot uitvinder uit de vorige eeuw en brengt met aangepast vervoer zijn vele talenten naar het publiek. Komische voorstelling vol spektakel en vuur.

Cirqumstancia

“CIRQ MENTALIQUE”, hun allernieuwste creatie ! In het kleinste mobiele circustentje van de wereld brengt Cirqumstancia korte goochel en mentalisme shows. U weet niet wat u te wachten staat, Cirqumstancia wel. Kom en laat je verwonderen.

Mobiele fanfare

Een leuk sfeermuziekje voor in de tent en op het plein door een fijne mobiele band.

TJOEBIE

Dit leuke wezentje kronkelt zich door het publiek, de lieveling van alle kinderen